Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot447047.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Янулис Ларенцакис: Сега сме много по-опитни – Sportove
Намери ни
To Top

Янулис Ларенцакис: Сега сме много по-опитни

Гардът на Олимпиакос Янулис Ларенцакис сподели как отборът му навакса двуцифрения пасив и как достигна до обрата срещу Монако в полуфиналите на Евролигата. Гръцкият колос спечели третата четвърт с внушителното 27:2 по пътя към успех със 76:62, за да се класира за финала на турнира.

Мисля, че променихме начина си на мислене, защото на полувремето треньорът ни каза да започнем втората част различно. Ние го направихме и се върнахме наистина бързо.


Видяхме какъв отбор сме и защо сме първи в Евролигата. Треньорът ни каза, че не трябва да сме толкова нервни и стресирани, говори ни за играта и, че изпуснахме толкова много положения, че трябва да се успокоим и да започнем оттук нататък по различен начин. Сега сме по-голям отбор спрямо миналата година, с повече талант и опит, и всички вярват един в друг”, заяви Ларенцакис.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558