Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot447007.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Перес на базата на Реал Мадрид за среща с Анчелоти – Sportove
Намери ни
To Top

Перес на базата на Реал Мадрид за среща с Анчелоти

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е пристигнал тази сутрин на базата на тима, за да проведе среща с треньора Карло Анчелоти, съобщава вестник “Марка”. Той е искал двамата да проведат разговор след тежкото поражение от Манчестър Сити, след като в сряда “лос бланкос” загубиха с категоричното 4:0 от “гражданите” и отпаднаха на полуфиналите в Шампионската лига.

 Идеята на Перес е била да изяснят поне доколкото е възможно причините за случилото се през седмицата, но също така и плановете на Реал за предстоящото лято. Президентът е бил бесен след двубоя с английския тим и нарочно е предпочел да не влиза в съблекалнята в сряда вечер и да не говори вчера, а да изчака да се успокои.


 

Флорентино Перес е твърд в решението си, че Карло Анчелоти ще продължи да води отбора и през следващата година, макар в последно време да имаше доста спекулации, че от националния тим на Бразилия искат да отмъкнат италианеца. Въпреки това от “Марка” също потвърждават, че Анчелоти е щастлив на “Сантиаго Бернабеу” и уврен в светлото бъдеще на тима през следващите години.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558