Намери ни
To Top

Севиля – Ювентус, Алегри поднася изненади, испанците бяха посрещнати фантастично от феновете

Севиля приема Ювентус в мач-реванш от полуфиналните сблъсъци в Лига Европа. Двата тима имаха завършиха 1:1 преди седмица в Торино и днес ще трябва да решат развръзката от този сблъсък, както и един от участниците във финала на турнира. Гостите от Испания започнаха отлично срещата преди седмица и успяха да поведат, но тимът от първата столица на Италия се посъвзе през втората част и в крайна сметка стигна до заслужено равенство в края на мача. 

Атмосферата около стадиона при пристигането на автобуса на домакините бе повече от впечатляваща, а местните фенове са готови да създадат истински ад за гостуващия тим.


Добрата новина за Хосе Луис Мендилибар е завръщането на Лукас Окампос, който се контузи преди седмица, а на скамейката сяда Сусо. Атаката на тима отново ще бъде водена от Юсеф Ен-Несири, който отбеляза попадението на своя тим в първата среща. Капитанът Хесус Навас отново е поставен на десния бек.

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри поднася своите изненади в стартовата единайсеторка в състава, като пуска от първата минута Мойс Кийн и Самуел Айлинг-Джуинър. Италианският нападател ще бъде подкрепян от Анхел Ди Мария, но Душан Влахович и Аркадиуш Милик сядат на скамейката. Треньорът не може да разчита на Пол Погба и Леонардо Бонучи, които са с травми.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол