Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot446593.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пуснаха персонала на Формула 1 обратно в падока на „Имола“ – Sportove
Намери ни
To Top

Пуснаха персонала на Формула 1 обратно в падока на „Имола“

Служителите на отборите във Формула 1 са получили разрешение да се върнат в падока на пистата „Имола“ ден след отмяната на Гран При на Емилия-Романя. Служителите на тимовете бяха евакуирани във вторник и вчера не им беше позволено да се върнат на трасето заради наводненията в областта Емилия-Романя.

Именно те са и причината състезателният уикенд да бъде анулиран, за да могат службите за спешна помощ да се фокусират върху своята работа с пострадалите от наводненията. Отмяната на Гран При на Емилия-Романя пък ще даде няколко дни в повече за тимовете да транспортират оборудването си преди следващия уикенд, който ще бъде в Монако идната седмица.


За целта обаче то ще трябва да бъде разглобено, а преди това служителите на отборите ще трябва много внимателно да проверят дали по него има някакви поражения от наводненията в Емилия-Романя. Шансът такива да има не е много голям, тъй като падокът на Формула 1 почти не беше засегнат от придошлата вода.

Снимки: Imago

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558