Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot446523.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Разкритие: Ето кой още знаел предварително за исканата глава на Гешев от Габриел – Sportove
Намери ни
To Top

Разкритие: Ето кой още знаел предварително за исканата глава на Гешев от Габриел

Съдебната система си има процедури, които трябва да се извървят. Висшият съдебен съвет (ВСС) е легитимен, докато не се избере друг. Той все пак ще трябва да се поднови в един момент, но това зависи от работата на НС и изборът за кабинет.

Това заяви в ефира на Нова телевизия зам.


-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

По думите му партията му прави всичко възможно, за да не се отиде отново на избори.

„Необходимо е и другите фактори в Народното събрание (НС) да дойдат в съзнание и да разберат колко е важен моментът. Ходенето от избори на избори не генерира нещо ново и може да е от полза само на разрушителни сили“, смята Митов.

Той бе запитан дали разчита обръщението на Гешев към Борисов като заплаха:

„Ако Борисов е обект на шантаж, то това не е редно. Това значи, че системите в страната са некалибрирани и не работят нормално.

От години не знам дали съществува действащ значим политик, освен Бойко Борисов. Всички към него се обръщат – дали ще се опитват да го плашат или прелъстяват, това е въпрос на ситуация“, смята зам.-председателят на ГЕРБ.

„В продължение на години се създаваше митология от опонентите ни, че Борисов има някакво влияние, пък нас някой ни пази. Виждате, че това не е така“, каза още той.

„Логично е кандидатът за премиер, и то еврокомисар, който знае добре какви са европейските стандарти в подобна ситуация, да обяви пред всички намеренията си, в случай, че бъде избран. Това е честно и нормално. Хората, които ще гласуват в парламента, трябва да знаят за какво гласуват“, каза още Митов.

Той призна, че е бил уведомен предварително за решението на Габриел за Гешев. „Нормално е групата ни да е уведомена, не мога да кажа час кой кога е бил уведомен точно“, подчерта той.

Атанасова хвърли бомба за мистериозната жена от ГЕРБ, говорила с Гешев

По думите му са дадени основания сега ГЕРБ да иска отстраняването на Гешев.

„Има съмнения, че са извършени определени действия, които противоречат на функциите на главния прокурор“, каза той.

„Идеята е да се направи съдебна реформа, за да започне правосъдието да работи ефективно“, категоричен бе той.

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558