Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot446509.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Само в Sportal.bg! Фен на Везенков се похвали с виртуален баскетболен музей – Sportove
Намери ни
To Top

Само в Sportal.bg! Фен на Везенков се похвали с виртуален баскетболен музей

Доказано е, че любовта към спорта е безгранична. Потвърди го и един фен на баскетбола в Каунас, който доста изненада екипа на Sportal.bg. Той търпеливо чакаше всички звезди на четирите отбора, които се класираха за Финалната четворка в Евролигата – Олимпиакос, Монако, Реал Мадрид и Барселона да се появят на летището в литовския град, за да получи автографи.

Разбира се, нямаше как да не останем впечатлени от това, което видяхме, затова решихме и да го покажем на широката аудитория.


В разговора ни, Мотеюс ни разказа, че всъщност това не са просто подписи на играчи, а той създава нещо доста по-интересно. Или както той го е нарекъл – музей на баскетбола. 

Литовецът беше подготвил папки със снимки на големите звезди в отборите, като получи автограф на всяка една, а и след това с удоволствие ги показа и пред нашата камера и призна, че е изключителен фен на българската суперзвезда на Олимпиакос Александър Везенков. Той се радва на повече от 4500 последователи в Инстаграм, където споделя изцяло баскетболни моменти.

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558