Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot446489.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кайл Уокър: Изпълнихме целта, а това е най-важното – Sportove
Намери ни
To Top

Кайл Уокър: Изпълнихме целта, а това е най-важното

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър бе щастлив от победата с 4:0 над Реал Мадрид на 1/2-финала в Шампионската лига. Той имаше забележки към играта на отбора през второто полувреме, но пък е доволен, че в крайна сметка „гражданите“ изпълниха целта си и са на финал.

„Трудно е, знаехме, че ще бъде така. Понякога емоциите вземат връх, но мисля, че ние играхме добре и контролирахме събитията през първото полувреме.


През втората част бяхме леко разсеяни и дадохме топката на съперника, което не трябваше да се случва. В крайна сметка обаче важното е, че изпълнихме целта си“, заяви Уокър.

Той изигра много силен мач и напълно неутрализира звездата на гостите Винисиус Жуниор.

„Трябва да имаш доза ароганстост, каквато имат нападателите. Яз вярвам в себе си и в бързината си и знам, че мога да съм рамо до рамо с тях. Винисиус е фантастичен, но аз използвах моите силни черти и се постарах да го затрудня възможно най-много“, сподели още бранителят.

Накрая той сподели каква е формулата на успеха на Манчестър Сити – че няма изявена суперзвезда.

„Очевидно ние имаме Джак Грийлиш, Кевин де Бройне, Ерлинг Холанд, но нямаме една суперзвезда, която да се откроява над останалите. Смятам, че именно в това се крие нашата сила и затова по-често печелим, отколкото губим“, смята англичанинът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558