Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot446475.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бернардо Силва: Чувството е страхотно – Sportove
Намери ни
To Top

Бернардо Силва: Чувството е страхотно

Халфът на Манчестър Сити бе един от героите за успеха с 4:0 над Реал Мадрид в реванша от 1/2-финала на Шампионската лига. Португалецът отбеляза първите два гола и даде тон за разгромния успех. Той призна, че е изключително щастлив, че отново ще играе на финал в турнира и се чувства страхотно.

„Това е красива вечер за нас.


Знаехме, че ще е трудно да победим, но да спечелим с 4:0 над този отбор на Реал Мадрид у дома… чувството е невероятно. Страхотно е, че отново сме на финал. Дано този път го спечелим. Не се чувствах добре от представянето ми в първия мач. Знаех, че днес трябва да се представя по-добре заради съотборниците ми и заради феновете. Аз съм много силен с глава. Може да съм дребен, но съм добър с глава“, сподели Силва.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558