Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot446315.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Инбет е новият партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм – Sportove
Намери ни
To Top

Инбет е новият партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм

Родният букмейкър Инбет е новият партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ), обявиха от компанията. Двете страни постигнаха споразумение за сътрудничество, а миналата седмица на пистата в Серес се проведоха първите два кръга от републиканския пистов шампионат, който носи името Inbet Road Racing Championship.

Българската федерация по мотоциклетизъм е основана през 1924 г. От 1946 г.


е член на Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM), от 1995 на Европейския мотоциклетен съюз (UEM) и от 2000 година на Балканския мотоциклетен Съюз (BMU). 

Тя администрира и промотира националните шампионати във всички дисциплини – писта, супермото, мотокрос, ендуро и драг, организира и провежда международни състезания по мотоциклетизъм на територията на България и извършва дейност, насочена към обучение на мотоциклетисти с цел безопасност.

Инбет е хазартен оператор с богат опит в развлекателната индустрия. Компанията разполага както с физически наземни казина, така и с платформата inbet.com, която разполага с богата палитра от класически и нови казино игри, предоставени от най-големите и утвърдени доставчици на игрално съдържание в света. 

Спортната секция на сайта е сред най-богатите у нас, предлагаща хиляди спортни събития на ежедневна база, както и набиращите популярност електронни и виртуални спортове. 

Снимка: БФМ

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558