Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot446165.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Литва в трескава подготовка за Финалната четворка на Евролигата – Sportove
Намери ни
To Top

Литва в трескава подготовка за Финалната четворка на Евролигата

Екипът на Sportal.bg вече в Каунас и въпреки че днес е доста тихо в града, само след броени дни ще бъде доста шумно. Ще бъде шумно, защото именно в литовския град ще се изиграят мачовете от Финалната четворка на Евролигата.

Сред най-добрите четири отбора в най-комерсиалния баскетболен турнир попаднаха Олимпиакос, Монако, Реал Мадрид и Барселона.


Всички погледите на българите обаче са насочени към суперзвездата на Олимпиакос Александър Везенков. В крайна сметка не само българските погледи ще бъдат насочени към него, тъй като в залата ще има над 10 000 фенове на гръцкия гранд Олимпиакос.

Атмосферата на първия полуфинален сблъсък между Олимпиакос и Монако, който ще се изиграе на 19 май от 18:00 часа в „Жалгирис Арена“ със сигурност ще бъде невероятна, а нашият екип ще ви държи в течение с най-интересните моменти от случващото се тази седмица в Каунас.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558