Намери ни
To Top

Тоти: Мога да убедя Моуриньо да остане в Рома

Легендата на Рома Франческо Тоти още веднъж изрази подкрепата си за старши треньора на тима Жозе Моуриньо. 60-годишният португалец е свързван с Пари Сен Жермен, но Принца на Рим вярва, че може да убеди Моуриньо да продължи работата си начело на “вълците”. 

“Ако зависеше само от мен, би било по-лесно. Да видим какво ще се случи.


Нямам представа какви разговори текат между Моуриньо и клуба, но вярвам, че ще бъде взето най-доброто решение”, заяви Тоти пред репортери на комплекса “Форо Италико”, където се провежда тенис турнира от сериите “Мастърс” в италианската столица. 

Тоти коментира и предстоящия реванш от полуфиналите на Лига Европа между Рома и Байер (Леверкузен). “Джалоросите” се наложиха с 1:0 на “Олимпико”. 

“Остават още 90 минути, които са много важни. Целта е класиране на финала и всички се надяваме тя да бъде постигната”, сподели бившият италиански национал. 

Рома заема 6-о място в Серия “А” и на практика няма шансове да се класира за Шампионската лига през първенството, но може да си осигури квота за турнира, ако спечели Лига Европа.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол