Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot445733.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Светъл лъч за Пирин (Благоевград) – Sportove
Намери ни
To Top

Светъл лъч за Пирин (Благоевград)

На хоризонта се появи нов спасителен лъч за Пирин. Мощна фирма ще стартира до дни преговори с кмета на Благоевград за съдбата на футболния клуб. Начело на концерна стои милиардер, който има финландски паспорт. Разговорите ще бъдат проведени след завръщането на градоначалника Илко Стоянов, който е в Италия, пише „Блиц“.


Както е известно, Пирин вече удари на камък при преговорите с американска агенция, съставена от аржентински бизнесмени. Сега в Благоевград се надяват спасението да дойде от Финландия. Пирин успя да върже двата края, получавайки лиценз за следващия сезон. За цялостната издръжка на клуба обаче трябва солиден бюджет, осигурен от богат собственик.

В цялата сива действителност футболният отбор начело с Христо Янев прави чудеса на терена. „Орлетата“ записаха серия от силни мачове – две поредни победи над Септември и Хебър, което почти им гарантира оставане в елита.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558