Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot445645.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лудогорец ще се опита да продължи с победите в битка с Локомотив (Пд) – Sportove
Намери ни
To Top

Лудогорец ще се опита да продължи с победите в битка с Локомотив (Пд)

Отборите на Лудогорец и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в сблъсък от 31-ия кръг на еfbet Лига. Главен съдия на двубоя в Разград ще е Волен Чинков. 

„Орлите“ се намират в изключителна форма, след като начело на тима застана Ивайло Петев. В последните пет кръга шампионите имат пет победи, в които допуснаха едва две попадения.


В 30-ия кръг Лудогорец надигра с 2:0 Ботев в Пловдив. Към това трябва да добавим и класирането на финала за Купата на България. 

„Зелените“ се намират на първото място във временното класиране с актив от 74 точки.

От друга страна „смърфовете“ също изглеждат във все по-добра форма. Това се видя и в последния кръг, в който отборът победи Левски с 1:0 на „Лаута“. Този резултат доближи играчите на Александър Томаш до четвъртото място, като разликата със „сините“ е четири точки. 

В директните сблъсъци през този сезон видяхме победа на Лудогорец с 2:0 над Локомотив в Разград, както и още един успех с 3:2 в Пловдив. 

ЛУДОГОРЕЦ – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

Лудогорец:

Локомотив (Пловдив):

Начало: 20:15 часа
Стадион: „Хювефарма Арена“, Разград
Главен съдия: Волен Чинков


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558