Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot444759.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Канте: Искам да остана във вълнуващия проект на Челси – Sportove
Намери ни
To Top

Канте: Искам да остана във вълнуващия проект на Челси

Халфът на Челси Н’Голо Канте сподели, че желанието му е да остане в клуба и да бъде част от „вълнуващия проект“, който се гради там. Договорът на 32-годишния французин изтича през лятото и той все още не е преподписал. Интерес към него не липсва, но по всичко личи, че желанието на играча е да остане на „Стамфорд Бридж“.

„Да, искам да остана.


Това е вълнуващ проект за клуба. За съжаление сезонът не бе добър за Челси. Всички искаме да се върнем на пътя на успеха, на победите, да печелим титли. Надявам се клубът отново да поеме в тази посока. Ще видим какво ще се случи с мен, това зависи от клуба“, заяви Канте.

Той коментира и контузията, която го извади за дълъг период от време извън игра.

„Целта на операцията бе да се завърна по-силен. В момента се чувствам добре, надявам се да продължа по този начин. В последните седмици играя и се чувствам много добре. Дано да бъде така до края на сезона. Надявам се най-лошото да е зад гърба ми и да забравя за тази травма, за да мога да се наслаждавам на футбола отново. Дано да се насладя и на нови успехи“, каза още французинът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558