Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot444549.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шестима българи влизат в битка на SENSHI 16 тази събота – Sportove
Намери ни
To Top

Шестима българи влизат в битка на SENSHI 16 тази събота

В шестнайстото издание на международната бойна верига SENSHI шестима изявени български бойци ще премерят сили срещу чуждестранни състезатели. Двубоите ще се проведат на 13-и май в Двореца на културата и спорта в град Варна с начален час 18:30 часа.

Третата от общо тринайсет битки за вечерта ще предложи сблъсък между българина Драгомир Петров и испанеца Алекс Родригез. Родният боец Драгомир Петров е четирикратен национален шампион по кикбокс.


През 2019-а година Драгомир печели Европейска титла по муайтай на „EMC“ и също така е победител във веригата „Wizard“. Той има седем победи на ринга на SENSHI.

В четвъртия дуел на SENSHI 16 сили ще премерят Атанас Божилов и Леван Горули от Грузия. Божилов е един от най-силните представители на бургаския клуб „Fight Factory“ има впечатляващите над трийсет победи в кариерата си, заедно с множество отличия и редица световни титли на турнирите KGP (2018) и WAKO PRO (2017, 2019). Божилов има цели дванайсет победи на ринга на SENSHI.

Веднага след битката на Божилов феновете на бойните спортове ще се насладят и на боя между Митко Илиев и французина Кевин Руарт. Митко Илиев е на 26 г. и е един най-добрите и перспективни български бойци. Той има шест победи в професионалния ММА и е европейски шампион по карате киокушин за младежи и шампион по кикбокс на България.

В единайстата битка на арената на SENSHI 16 ще видим и друг фаворит на българската публика – Мариян Димитров. Старозагорецът ще влезе в битка срещу Ламин Гайя от Испания. Димитров, който е на 30 години, е десеткратен шампион на България по борба. В кариерата си има престижни места на световните турнири по борба и самбо. 

В предпоследния сблъсък на бойната галавечер Теодор Христов от Варна ще премери сили испанеца Еди Руиз. Теодор Христов е само на 22 години и вече е интерконтинентален WKF шампион, като има шампионски победи и от турнирите Mix Fight World, Castle Gladiator и WAKO Balkan.

Черешката на тортата на бойната галавечер ще бъде двубой между варненеца Александър Петров и французина Франгис Гома. Александър е на 32 години е двукратен световен шампион при аматьорите и европейски К-1 шампион при професионалистите – WAKO World /2015/. Той печели последните си три срещи на бойната арена на SENSHI.

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558