Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/11421.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Левски обсъждат премиите на играчите – Sportove
Намери ни
To Top

В Левски обсъждат премиите на играчите

Управителният съвет на Левски ще определи какви премии да даде на футболистите за първата четвърт от шампионата. От този сезон в клуба бе взето решение бонусите на играчите да не са за всеки мач, а да бъдат пакетни в зависимост от представянето им в поредица от срещи.

На „Герена“ въведоха практика първенството да бъде разделено на четири, а след всеки 9 кръга ръководното тяло да определя размера на премиите. Той се базира на спечелените точки, мястото в класирането и шансовете да се преследва титлата.


Към момента златните медали не изглеждат мираж за сините.

След колебливото представяне в последните два мача възпитаниците на Стойчо Стоев удариха Славия и Берое и се изкачиха на трето място в класирането. Те изостават само на три точки от Литекс и Лудогорец които са съответно първи и втори в подреждането.

В последните месеци финансовото състояние на Левски се стабилизира и това позволи на клуба да се разплаща с кредиторите си. До края на месеца от „Герена“ ще направят още една вноска към НАП.

Тя отново ще бъде на шестцифрена сума. Както е известно, те вече започнаха да погасяват задълженията към агенцията по приходите и платиха 423 хиляди лева. Дълговете на сините към нея са около 5 милиона лева. Клубът има да изчисти и още около 400 хиляди лева на бивши играчи, треньори и клубове, съобщава „Тема спорт“.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558