Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Kraev3111111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски няма да рискува срещу Поморие – Sportove
Намери ни
To Top

Левски няма да рискува срещу Поморие

Левски няма да рискува при гостуването на Поморие в мач 1/16 финалите за Купата на България. Срещата е в четвъртък от 18,45 часа на бургаския стадион „Лазур“. „Сините“ са респектирани от домакините, които към днешна дата са лидери в „Б“ група, и нямат намерение да пускат резервите срещу Поморие.

Треньорът на „сините“ Стойчо Стоев ще направи няколко промени в обичайния титулярен състав, но като цяло ще заложи на най-добрите си футболисти в решителната битка за Купата.


Очаква се наставникът най-после да даде шанс на зачеркнатия от него Денис Махмудов.

Крилото започна сезона като титуляр, но игра централен нападател и не успя да впечатли. Оттогава Стоев не го е пускал в стартовата единайсеторка, а това му навлече проблеми с шефове и футболисти. Причината за напрежението беше, че Стойчо взе Махмудов, за да го използва като крило, а след това дълго повтаряше, че няма флангови футболист, а в същото време не пускаше Денис в игра.

В титулярния състав се очаква да се завърне и Атанас Кулдов, който ще смени контузения Диаби срещу Поморие. „Сините“ си имат обица на ухото от миналия сезон, когато тогавашният лидер в „Б“ група Монтана ги смаза с 2:0 за Купата.

Във въпросната среща Левски игра с резерви и юноши, но все пак продължи след 4:0 в реванша. Сега обаче няма да има втори мач и всичко ще се реши на стадион „Лазур“, съобщи „Меридиан мач“.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558