Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot444147.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ПСЖ отмени наказанието на Лео Меси – Sportove
Намери ни
To Top

ПСЖ отмени наказанието на Лео Меси

Само около седмица изтрая наказанието на Лионел Меси в Пари Сен Жермен, след като днес футболистът получи разрешение да тренира с другите играчи на тима. Така нападателят се включи пълноценно в заниманието, разкриха от клуба. Има дори информации, че той ще бъде в групата за идния двубой с Аячо.

Преди дни ПСЖ санкционира световния шампион с изваждане от отбора и забрана да тренира на базата заради нерегламентирано негово пътуване до Саудитска Арабия.


Меси се оправда, че се бил объркал. Наказанието трябваше да важи за период от две седмици, като заради него той не взе участие в мача с Троа през уикенда.

Меси се появи на базата и вчера, но тренира сам, защото останалите футболисти имаха почивен ден. Вероятно ръководството се е смилило на него и заради официалното извинение, което той направи чрез специално видеообръщение.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558