Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/3311a5aff12a484b3ad03422c5510edf11111141.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Зоофил и некрофил! Милиони са в потрес! Вижте кой известен политик го направи с мъртво животно – Sportove
Намери ни
To Top

Зоофил и некрофил! Милиони са в потрес! Вижте кой известен политик го направи с мъртво животно

Милиони са в потрес! Зоофилия и некрофилия приложени от един от най-известните политици. Скандалът е огромен, ето и кой е мъжът от властта, чието име е замесено в огромно прегрешение на Острова.

Лорд Ашкрофт, бивш заместник-председател на Консервативната партия във Великобритания буквално хвърли в пълен потрес англичаните със своята книга „Наричайте ме Дейв“.

Тя е посветена на премиера Дейвид Камерън.


Четивото е тип биография, а съавтор е и бивша редакторка от „Съндей Таймс“. В книгата двамата твърдят, че министър-председателят е правил извратен се*с с мъртво прасе.

Това се случило, когато Камерън влязъл в тайно общество в университета в Оксфорд. За да приемат младия и амбициозен мъж в редиците си, членовете на „Пиърс Гейвестън“ го подложили на изпитание, като го накарали да сложи мъжкото си достойнство в устата на мъртво прасе. Авторите се позовават на разказите на друг член на обществото, който сега е уважаван член на парламента.

Буйните младежи основали и „най-якия клуб за пиене“ и организирал всяка година невероятно разточително откъм алкохол парти, което представлявало долнопробна и разюздана орг*я. Негов почетен и едновременно активен член пък бил и Хю Грант, пише skandalno.net. Лордът твърди, че даже притежава снимка от случката с прасето и я публикуваха, но бързо беше изтрита. Тя предизвика шумен скандал, а в социалните мрежи започна спор законен ли е или забранен акта на фотографията и извършеното от министър-председателя.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558