Намери ни
To Top

Саша Илич се закани на Лудогорец и Левски: Надявам се във важните мачове да ги победим

Старши треньорът на ЦСКА – София Саша Илич остана доволен от изразителната победа срещу Ботев (Враца) в последния кръг от редовния сезон в efbet Лига. Наставникът на „червените“ сподели, че колкото повече попадения реализират неговите футболисти, толкова по-добре ще се отрази това на тяхното самочувствие преди мачовете от плейофната фаза.

Сръбският специалист изрази надежда, че ЦСКА – София ще успее да победи Лудогорец и Левски и да се реваншира на своите фенове за резултатите срещу тези съперници в редовния сезон.

„Добър мач за нас.


Хубавото е, че рано вкарахме гол и се успокоихме. Мисля, че напълно заслужено победихме. Всеки футболист е важен. Назон изигра хубав мач, вкара три гола и се надявам така да продължи и занапред.

Последните три-четири мача създаваме и доста положения, освен че вкарваме много голове. Срещу Лудогорец имахме 3-4 чисти голови ситуации, просто не успяхме да ги реализираме. Последните два мача вкарахме 9 гола, имахме още възможности и това със сигурност се отразява добре на самочувствието на футболистите преди решителната фаза на сезона. 

Със сигурност не е приятно, че не победихме в големите дербита. И след мача с Левски казах, че може би спечелихме една точка. От друга страна, срещу Лудогорец играхме много добре, но не успяхме да спечелим. Надявам се, че във важните мачове в плейофите това ще се промени.

Очаквам да има фенове – с тяхната подкрепа е много по-добре. Срещу Черно море отпаднахме за Купата. Разполагат с един страхотен треньор. Със сигурност ще бъде трудно, но се надявам, че ще можем да разчитаме на нашите верни фенове“, заяви Илич по повод първия мач на ЦСКА в плейофите, който е срещу Черно море на „Армията“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига