Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot443907.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Любо Пенев обяви мача срещу ЦСКА за най-слабия, днес е доволен – Sportove
Намери ни
To Top

Любо Пенев обяви мача срещу ЦСКА за най-слабия, днес е доволен

Наставникът на ЦСКА похвали футболистите си за представянето и победата им с 2:0 като гост над Берое. Той обяви, че така иска да се представят неговте футболисти, а не като в предишния двубой срещу ЦСКА, който пазарджиклии загубиха с 0:4.

“За разлика от предишния мач съм доволен. Предишният мач беше най-слабият, но той вече е история.


Изиграхме добър мач, рентабилен, с голове. Така трябва да играят момчетата, да се влагат. Може да загубим или да направим равен, но момчетата да се влагат. Това искам.

Трябва да започнем с динамика и добра скорост още с първия съдийски сигнал. Добре работят момчетата, стараят се. Всичко е наред. С тренировки, търпение и скромничко нещата се случват. Не съм гледал класирането, трябват ни точки. Искаме да побеждаваме, да играем добър футбол, но ни и трябват точки”, заяви Любо Пенев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558