Намери ни
To Top

Бърнли си осигури Компани за още пет години

Венсан Компани ще остане мениджър на Бърнли в следващите пет години, обяви клубът, след като французинът подписа нов договор. 37-годишният централен защитник спечели титлата в Чемпиъншип седем кръга преди края на първенството и така осигури промоция на „виненочервените“ в Премиър лийг. Добрата му работа на „Търф Моор“ не остана незабелязана и се заговори, че дори Тотнъм и Челси, които търсят нови мениджъри, имат интерес към него.

Компани, който пое Бърнли пред миналото лято, коментира новината за новия договор по следния начин: „Чувствах се добре в Бърнли и на „Търф Моор“ от самото начало, а сега чувствам, че е правилно да подпиша за още пет години.


Заедно с феновете превърнахме „Търф Моор“ отново в крепост. Продължаваме да гледаме напред и да работим, за да направим Бърнли по-добър с всяка следваща стъпка“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол