Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot443563.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Леклер: Карах с много агресивни настройки – Sportove
Намери ни
To Top

Леклер: Карах с много агресивни настройки

Катастрофата на Шарл Леклер на завой №7 в третата част на квалификацията вчера прекрати сесията предсрочно, което гарантира първото място на старта на Серхио Перес. Леклер сбърка за втори път на този завой, като преди това имаше проблеми там в хода на втората свободна тренировка.

“Много съм разочарован от представянето ми – призна Леклер. – Същата грешка като вчера, на същия завой.


Знам, че квалификацията е силната ми страна и затова поемам повече рискове. В третата част на квалификацията това работи добре в 9 от 10 случая. Но този уикенд на два пъти се озовах в стената, което не трябваше да става.”

Леклер обясни и причината за грешката му.

“Сам се поставих в тази ситуация, тъй като исках много агресивни настройки за квалификацията, знаех, че така ще мога да извадя най-много от възможностите на колата на бял свят. Може би прекалихме, но ще проверим това след уикенда. Знаем, че когато има попътен вятър, ние сме в уязвима позиция, но аз исках колата да е трудна за каране, защото тогава с нея можеш да постигнеш много. Но в квалификацията не успяхме.”

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558