Намери ни
To Top

Ювентус също се интересува от Грийнууд

Ювентус е поредният клуб, който се интересува от играча на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд, твърди “Сън”.

След като не е играл за „червените дяволи“ повече от 16 месеца, бъдещето на Грийнууд на „Олд Трафорд“ изглежда все по-несигурно, но според изданието Ювентус може да му предложи шанс да рестартира кариерата си в чужбина, тъй като иска да подпише с него дългосрочен договор за наем.

Както е известно, играчът  беше арестуван по подозрение в изнасилване и нападение през януари 2022 г.


и веднага беше отстранен от  първия отбор на “червените дяволи”. Предполагаемите обвинения бяха свалени през февруари, но Грийнууд все още не се е завърнал към тренировките с тима, докато клубът провежда собствено вътрешно разследване.

Договорът на Грийнууд с Манчестър Юнайтед е до 2025 г. и от клуба се опасяват, че трудно ще получат оферти за големи суми за футболиста. Смята се, че те биха били готови да го изпратят под наем, стига клубът, към който се присъедини, да се съгласи да плаща заплатата му от 75 000 паунда на седмица.

Ювентус вярва, че привличането на Грийнууд може да бъде подпомогнато и от бившия му съотборник Пол Погба. Гринууд и Погба деляха една съблекалня в продължение на няколко години в Манчестър и младият английски играч може да бъде изкушен от възможността да се събере отново с френския халф в Торино.

Мейсън Грийнууд се свързва с трансфер в редица отбори в това лято, между които Милан, Рома и турски клубове.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол