Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot443425.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сари: Предадохме се твърде лесно и това не ми харесва – Sportove
Намери ни
To Top

Сари: Предадохме се твърде лесно и това не ми харесва

Треньорът на Лацио Маурицио Сари не бе щастлив след загубата с 0:2 от Милан. „Орлите“ паднаха от пряк конкурент в битката за топ 4, която се заплита все повече. Наставникът заяви, че играчите му твърде лесно са се предали в мача, а това никак не му е харесало.

„Съжалявам, че след 20 минути губехме с два гола, когато още не бяхме влезли в мача.


Преди това не си спомням нито един удар към двете врати. Това ни натежа, трябваше да направим повече. Вместо това тимът ми изглеждаше, че не вярва в победата, с изключение на последните 7-8 минути. По отношение на кондицията сме на топ ниво по всеки критерий. На полувремето обаче видях отбор, който психически нямаше увереност, беше се предал. Това ме притеснява повече, отколкото физическото състояние на отбора“, заяви Сари.

„Този път имахме проблеми да изграждаме атаките си от защитата. Луис Алберто се представи под възможностите си, като парадоксално подобри играта си в края на мача. Имаме играчи, които са фундаментално важни за отбора, и когато те не са във форма психически или физичести, това се отразява на играта ни“, каза още специалистът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558