Намери ни
To Top

Манчестър Сити – Лийдс, Гуардиола прави седем промени

Манчестър Сити посреще Лийдс в мач от 35-ия кръг на Премиър лийг. Срещата е изключително важна и за двата тима, тъй като “гражданите” ще искат да увеличат преднината си на върха на четири точки пред Арсенал, които гостуват утре на Нюкасъл. Лийдс пък продължава своята битка за оценяване, като продължават да заемат 17-ото място точно над чертата. Само преди няколко дни йоркширци бяха поети от Сам Алардайс, който трябва да направи всичко възможно, за да остави тима в най-високото ниво на английския футбол и през следващата година.


Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола прави цели седем промени в своя тим в сравнение с титулярите, които започнаха срещу Уест Хам преди няколко дни. Ерлинг Холанд отново води атаката на тима, но в отбора се завръщат Едерсон, Аймерик Лапорт, Рико Люис и Мануел Аканджи ще се присъединят към Нейтън Аке в отбраната. Кевин де Бройне, Илкай Гюндоган и Фил Фоудън също стартират от първата минута.

Новият мениджър на тима Сам Алардай прави четири промени в своя отбор в сравнение с този при загубата от Борнемут с 4:1, която се оказа последна за Хави Гарсия начело на тима. Изненадващо Йоел Роблес заменя на вратата абсолютния титуляр Йоан Мелие. Жуниор Фирпо, Максимилиан Вьобер се появяват в отбраната, а Адам Форшоу се завръща в халфовата линия. Те заемат местата на Робин Кох, Лиам Купър и Крисенсио Съмървил, които остават на скамейката.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол