Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot443227.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Елизара Янева е полуфиналистка на сингъл и финалистка на двойки турнир от ITF в Италия – Sportove
Намери ни
To Top

Елизара Янева е полуфиналистка на сингъл и финалистка на двойки турнир от ITF в Италия

Елизара Янева се класира за полуфиналите на сингъл и финала на двойки на турнира по тенис от категория J200 в Салсомаджоре, Италия.  16-годишната българката разгроми на четвъртфиналите с 6:0, 6:1 Рут Лавевиас от Испания. Това е трета победа за Янева на турнира без загубен сет и само 8 загубени гейма. За място на финала Елизара ще играе срещу партньорката си на двойки Сара Илиев от Франция.


В турнира на двойки Янева и Илиев се класираха на финал. В спор за титлата двете ще играят срещу Салас от Испания и Мадузи от Италия.

Междувременно Виктор Марков отстъпи на четвъртфиналите на сингъл при юношите с 3:6, 3:6 на №6 в схемата Габриеле Вилпита от Италия. Преди този мач Марков постигна две победи без да загуби сет. 

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558