Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot442739.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Най-новата татуировка на Меси подхрани надеждите на феновете на Барселона за негово завръщане – Sportove
Намери ни
To Top

Най-новата татуировка на Меси подхрани надеждите на феновете на Барселона за негово завръщане

Най-новата татуировка на суперзвездата на Пари Сен Жермен – Лионел Меси предизвика голямо вълнение сред феновете на Барселона. Причината е, че тя представлява клубната емблема на каталунците, а както е известно, слуховете за завръщането на аржентинеца на “Камп Ноу” се засилват с всеки изминал ден.

В социалните мрежи бързо набра популярност видео на Меси и неговото семейство от почивката им в Саудитска Арабия, която предизвика отстраняването му от състава на ПСЖ. В самия край на клипа има кадър, в който се вижда въпросната татуировка, която изобразява емблемата на Барселона върху левия крак на нападателя.


Това даде надежди на феновете на “блаугранас”, че техният любимец отново ще заиграе с екипа на тима.

Каталунските медии обаче побързаха да охладят техния ентусиазъм. Оттам обясниха, че въпросната татуировка просто е част от композиция, която Меси е планирал още преди поне две години, когато все още е бил играч на Барса. В тази композиция мога да се видят също така негова фланелка с номер 10, една топка и емблемата на националния отбор на Аржентина.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558