Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot442637.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Три години затвор за бивш национал на Франция – Sportove
Намери ни
To Top

Три години затвор за бивш национал на Франция

Бившият футболист на Ланс и френския национален тим Тони Верел бе осъден на три години затвор ефективно от съда в Нанси, съобщи вестник „Екип“. Тежката присъда за ексфутболиста и трима от неговите братя е за насилие на излизане от дискотека през 2011 година.

Тони Верел е трима от братята му бяха обвинени, че са открили огън и са ранили охранителите на дискотеката в района на Есе-ле-Нанси през октомври 2011 година.  Бившият футболист винаги е пледирал, че е невинен.


Той беше осъден за първа инстанция през май 2022 година за „умишлено насилие и използване на оръжие“ на пет години затвор, две от които условно. Тони Верел вече прекара пет месеца в затвор.

„Знаем, че куршумите са изстреляни заради свадата между братята Верел и братята Ди Наполи. Няма никакво съмнение в това“, подчерта прокурорът Барнар Маршал.

От клана Верел винаги са поддържали тезата, че се е появил мистериозен човек, който е стрелял в тяхна защита.

Тони Верел е бил футболист още на Нанси, Олимпик Лион, Бордо, Бастия, както и белгийския Лиерс. Той има 8 мача и 1 гол за националния отбор на Франция, като дебютира точно след триумфа на Мондиал 1998.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558