Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Yanev1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Янев: ЦСКА има нужда от помощ и това не е нищо ново – Sportove
Намери ни
To Top

Янев: ЦСКА има нужда от помощ и това не е нищо ново

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев похвали своите футболисти за представянето им от началото на сезона.

„Доволен съм от момчетата – старанието и желанието им е похвално. Така трябва да продължаваме и да сме здраво стъпили на земята. Нека да има еуфория в мачовете.


Тя ни държи концентрирани и ни дава стимул за работа“, заяви Янев пред bTV.

Според Христо Янев разликата между ЦСКА и другите отбори от „В“ група е толкова голяма заради качествата и старанието на футболистите му.

„Качествата и старанието на момчетата прави разликата толкова голяма между ЦСКА и другите отбори на този етап. Срещу нас отборите се готвят сериозно. Трябва да ги уважаваме, но не трябва да даваме възможност на тимовете да ни огорчават“, каза треньорът на „червените“.

„Трябва да сме внимателни към играчите, да няма излишно напрежение. Идеите се получават в някои мачове. Не трябва да сме взискателни, за да не се получи обратният процес. Доволен съм абсолютно от всички“, добави Христо Янев.

Янев коментира и предстоящия мач срещу Нефтохимик в турнира за Купата на България.

„Нефтохимик е добър отбор. Това е тим с по-голямо самочувствие от нас. Ще подходим сериозно и ще дадем всичко от себе си, за да зарадваме хората по стадиона. Младите момчета имат потенциал, но гледаме мач за мач“, сподели треньорът.

Христо Янев коментира и евентуалното наказание от – 15 точки, което може да бъде наложено на клуба заради загубени дела.

„Неприятни са тези информации. Но сме приели положението, в което се намираме, и чакаме решение, което да ни даде спокойствие. Александър Бранеков няма да напуска отбора, той е щастлив в ЦСКА“, продължи наставникът.

„Гриша Ганчев милее за ЦСКА и дава най-доброто от себе си. Той прави ЦСКА не само да съществува, а и да бъде топ отбор. Оптимист съм за бъдещето на клуба. Ако държавата и футболният съюз искат да помогнат на ЦСКА, биха го направили с лекота. Отборът има нужда от помощ и това не е нещо ново. Отборът е институция в България. Виждаме световни примери как държавата им помага и те излизат заедно от трудната ситуация, за да могат да са на мястото, на което трябва да бъдат“, завърши Христо Янев.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558