Намери ни
To Top

Торино не срещна проблеми с боксовата круша Сампдория

Торино победи като гост Сампдория с 2:0 в мач от междинния 33-ти кръг на Серия „А“. Головете за „биковете“ отбелязаха Алесандро Буонджорно (31′) и Пиетро Пелегри (90 4′), които през цялото време бяха по-добрият отбор на терена.

Торино поведе в 31-вата минута. Тогава Иван Илич центрира остро отляво, Алесандро Буонджорно изпревари стража на Сампдория Никола Раваля и вкара с глава за 0:1.


Седем минути по-късно Антонио Санабрия пропусна да удвои след неточен удар с глава.

През втората част по-добрата игра на гостите продължи, но те дълго време не успяваха да отбележат втори решаващ гол. В крайна сметка това се случи в даденото от съдията продължение на редовното време, когато Мергим Войвода изведе резервата Пиетро Пелегри сам срещу вратаря на Сампдория и нападателят реализира за крайното 0:2.

С победата си Торино записа втора поредна победа като гост и тимът на Иван Юрич поне временно се изкачи на 10-о място. Сампдория пък записа шести пореден мач без успех и отборът остава твърдо последен в класирането, като съвсем скоро ще загуби дори и теоретичните си шансове за оцеляване.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол