Намери ни
To Top

Стойчо Стоев: Гоним минимум участие в Европа

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че в отбора има настроение, което е продиктувано от двете поредни победи в шампионата. Наставникът каза още, че завърналите се Живко Миланов и Владимир Гаджев са повиши класата в тима.

„Нормално е след две поредни победи да има настроение. Все още допускаме обаче известни слабости, които могат да ни костват решен мач.


Живко Миланов е агресивен, уверен, спокен футболист, а това се предава и на другите. Владимир Гаджев пък е много опитен и това неминуемо помага на останалите“, заяви Стоев пред bTV.

„До зимата това е отборът. От зимния период ще мислим за още попълнения, за да се увеличи конкуренцията. Най-важното е да се изградиш като отбор, а след това да търсиш постоянството. Когато го намериш, добиваш класа. Все още работим и търсим постоянството“, добави наставникът на „сините“

„Ще направя всичко възможно, за да развия потенциала на младите. Те трябва да показват качествата си на терена. Аз и Георги Иванов говорихме с тях и те си взеха урок след мача срещу Монтана“, каза Стойчо Стоев по повод доброто представяне на юношите в мача срещу Монтана и последвалото им посредствено представяне.

Треньорът на Левски бе категоричен, че целта е минимум класиране за европейските клубни турнири.

„Целите идват с представянето на отбора. Работата в бъдещето е по-важно от настоящето. Настоящието, разбира се, не трябва да се пренебрегва. Минимум целта е да се класираме за евротурнирите. Времето ще покаже докъде ще ни стигнат силите“, сподели Стойчо Стоев.

„Първо трябва да отстраним Поморие. Не подценяваме съперника. По-малките отбори често надхвърлят своите спортно-технически умения. Отиваме с настройката да победим, но не и да подценим Поморие. Можем и в един момент да се паднем с ЦСКА. Това дерби го чака цяла България. Ако се случи, ще бъде един празник. Нормално е ЦСКА и Локомотив София да липсват – мястото им е в „А“ група“, завърши наставникът.

Ощр от категория Тема на деня