Намери ни
To Top

Борисов с първи коментар за атентата срещу Гешев, каза кой е единственият приятел на Асен Василев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се пусна на живо във фейсбук. Борисов в момента е в Разград, за да участва в празнуването на паметта на Цар Борис Покръстител. В едноименния храм днес там бе отслужена света литургия.

Там той коментира горещите теми в държавата.


 

„Атентат срещу, който и да е човек е зловещо нещо, особено след взрив. Знаете аз съм потърпевш, не знам какво изпитва семейството му. В случая не съм запознат с разследването. Ще кажа че това е акт, който застрашава не само главния прокурор и семейството му, но и случайни минувач.

А що се касае по принцип, бих се реферирал към една книга на Алексей Петров, защото сутринта прелистих малко литература по темата и там най-ясно е обяснено що е то тероризъм, какви са му целите и задачите.

С две думи: създаване на хаос, страх, да накараш лидер и група от хора, или цяла държава да се съобразят с друго мнение, с други приоритети. Искам да убедя всички, че това грозно събитие ще донесе лоши последици за България. Защото знам през 2019 година колко рабиотуихме да извасдим организирана та престъпност от Мониторинговия доклад“, каза Борисов. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В

 

Ощр от категория