Намери ни
To Top

Бащата на Фюри: Андерсън ще доминира след оттеглянето на Тайсън

Джон Фюри, баща на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, посочи боеца, който смята, че ще доминира в дивизията след оттеглянето на Циганския крал. Според него това ще бъде перспективният американец Джаред Андерсън (14-0, 14 КО), който е с рекорд 14-0 на ринга и печели всяка своя победа с нокаут.

Той е на 23 години и дава заявка за голямо бъдеще в бокса. Като аматьор Джаред спечели националните първенства на САЩ през 2017 г.


и 2018 година.

В началото на месеца Андерсън победи Джордж Ариас с технически нокаут в 3-тия рунд. Джон очаква големи неща от Андерсън и го засипа със суперлативи.

„Има само един човек, който мога да си представя като шампион след пенсионирането на Тайсън. Името му е Джаред Андерсън. Виждал съм го да прави спаринг с Тайсън. Гледам съм го как се бие.

Той ще бъде следващият доминант в тежка категория. Джаред става по-добър с всяка битка. Андерсън ще поеме контрола в дивизията, след като Тайсън се оттегли.

Той ще доминира със своята мобилност, боксова интелигентност, умения и скорост. Това дете има характер.“, каза Джон Фюри в подкаста Stamina For Sale.

Ощр от категория Бойни Спортове