Намери ни
To Top

Конър Макгрегър поздрави Пери и загатна за бой без ръкавици

Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър събра погледите на зрителите на последното издание на веригата за бокс без ръкавици “Bare Knuckle Fighting Championship”. Ирландецът се забавляваше по време на битките без ръкавици, които се изиграха на 30.04 (неделя) в Денвър, Колорадо, а след последната среща за вечерта дори стъпи на ринга и подържа една от титлите на организацията.

Конър се качи на ринга след третата поредна победа на бившия боец на UFC Майк Пери в бокса без ръкавици.


Именно Пери покани Конър на ринга, където двамата обмениха хвалебствени думи. Докато бяха на сантиметри един от друг, двамата заговориха и за боец, който има общо минало и с двамата.

“Доналд Серони, ела тук и ми върни ръката! Може да се бием с теб, а след това да бия и Конър Макгрегър!”, каза на микрофона Пери, който има една загуба със събмишън от Серони в UFC. Ирландецът изтъкна, че той пък е победил Доналд с лекота с нокаут в първия рунд.

“Влече ме тази игра! Появих се и вече коланът е в мен! Елате и си го вземете!”, заяви гръмко в свой стил Макгрегър.

Бившият боец на UFC Майк Пери остана непобеден в ринга на BKFC. Американецът надделя над бившия шампион в средна категория на UFC Люк Рокхолд с технически нокаут във втория рунд. Пери нямаше лесен първи рунд, но във втория наложи доминацията си и засипа Рокхолд с удари в тялото. Реферът Дан Мираглиота сложи край на срещата, след като Рокхолд даде знак, че не може да продължи и най-вероятно има счупена челюст.

Ощр от категория Бойни Спортове