Намери ни
To Top

Моуриньо набеляза защитник на Ливърпул

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо продължава да гледа към Англия за нови попълнения. Португалският специалист е набелязал защитника на Ливърпул Жоел Матип за лятната селекция на „вълците“, разкрива „Форца Рома“.

31-годишният камерунец позагуби титулярното си място в единайсеторката на Юрген Клоп през този сезон. Той е записал едва 11 мача като титуляр в Премиър лийг и едва ли е доволен от малкото игрово време, което получава.


Именно заради това Моуриньо се надява да го убеди да смени обстановката и да поеме към „Олимпико“.

Договорът на Матип е до 2024 година, така че през лятото от Ливърпул трябва да преценят дали сега не е подходящ момент да го продадат, за да вземат добра трансферна сума за него. Твърди се, че подобен вариант вече се обмисля, като на „Анфийлд“ са готови да го пуснат при оферта от порядъка на 15 милиона евро.

Рома обаче може да срещне конкуренция за подписа на камерунеца. Твърди се, че още два италиански клуба следят ситуацията с бранителя. Става въпрос за Ювентус и Милан. Ако „вълците“ не успеят да се договорят за негов трансфер, в клуба имат и друга опция в лицето на Еван Н’Дика от Айнтрахт (Франкфурт).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол