Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440825.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Столична битка в efbet Лига – Sportove
Намери ни
To Top

Столична битка в efbet Лига

Отборите на Септември (София) и Славия се изправят един срещу друг в двубой от 28-ия кръг на efbet Лига. Главен съдия на срещата ще е Кристиян Колев.

Столичният сблъсък е от изключителна важност и за двата тима. Септемврийци се намират на 13-а позиция с 22 точки, като са в серия от четири поредни загуби.


В последния кръг играчите на Светослав Петров допуснаха доста грешки, които бяха наказани от Спартак (Варна).

От друга страна „белите“ са само на точка от шестото място, което към този момент се заема от Локомотив (Пловдив). Славия има 42 пункта, а в последния кръг завърши 0:0 при домакинството си на Ботев (Пловдив).



Първата битка между двата тима завърши с минимална победа (1:0) за Славия.

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) – СЛАВИЯ

Вероятни състави:



СЕПТЕМВРИ: 

СЛАВИЯ:

Главен съдия: Кристиян Колев

Стадион: „Васил Левски“, София

Начало: 17:30 часа


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558