Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440811.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Треньорът на Фиорентина: Нашата най-голяма награда са фантастичните ни фенове – Sportove
Намери ни
To Top

Треньорът на Фиорентина: Нашата най-голяма награда са фантастичните ни фенове

Отборът на Фиорентина се класира за финала на Купата на Италия след нулево равенство в реванша от 1/2-финалите на турнира срещу тима на Кремонезе. Старши треньорът на клуба от Флоренция – Винченцо Италиано, изрази щастието си от големия успех на клуба и го постави в контекста на успешното представяне на състава през целия сезон.

“Това е една страхотна година за отбора, играем петдесети мач вече този сезон и не се отпускаме. Тази вечер изиграхме един зрял мач, внимавахме и задържахме аванса ни от два гола.


Взехме си урока от мачовете с Лех Познан и не позволихме да допуснем гол. Направихме много центрирания и ударихме няколко греди. Не бяхме достатъчно добри в завършващата фаза, но сега няма нищо по-важно от това, че продължихме напред. Щастливи сме за това фантастично постижение, а нашата най-голяма награда са фантастичните ни фенове”.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ACF Fiorentina (@acffiorentina)

Фиорентина ще играе за първи път на финал за Купата на Италия за първи път от 2014 г. Насам, като този път за отличието ще спори с Интер. Към момента се предвижда големият мач да се играе на 24 май (сряда).

Момчетата на Винченцо Италиано имат да играят тепърва и други сериозни мачове. На 11 и 18 май “виолетовите” ще играят 1/2-финални мачове с швейцарския Базел в турнира за Лигата на конференциите и ако излязат крайни победители ще могат да се борят за спечелването на дубъл.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558