Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440771.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Янтра представи нов помощник на Вили Вуцов – Sportove
Намери ни
To Top

Янтра представи нов помощник на Вили Вуцов

Димитър Андонов е новият помощник-треньор в Янтра (Габрово) 35-годишният специалист се присъедини към щаба на габровския тим след треньорската рокада в началото на седмицата. 

Андонов е роден в Ивайловград. Психолог е по образование. 

Като футболист е играл в елита за отборите на Берое, Марек и Хасково.


Носил е също екипите на Сливен, Левски (Стара Загора), Миньор (Раднево), Свиленград, Чавдар (Бяла Слатина) и Черноморец (Бяла). 

Треньорската му кариера до момента е преминала в школите на Левски (помощник треньор U19 и старши треньор U17) ЦСКА (носител на Купа България с U14) и Септември (полуфинал за КБ с U16). За последно работи като помощник в Първа лига за отбора Хебър. Притежава UEFA A лиценз.

„След като получих покана и възможност да работя с човек и треньор като Вили Вуцов, въобще не се замислих. Очакванията ми са да помогнем за целта, която е поставена пред нас и отбора, а именно Янтра (Габрово) да запази мястото си в професионалния футбол“. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558