Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440575.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гочето: Предстои най-важният двубой за ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Гочето: Предстои най-важният двубой за ЦСКА

Легендарният треньор Георги Василев-Гочето сподели очакванията си за предстоящия сблъсък между ЦСКА – София и Лудогорец в неделя. Специалистът очерта именно този мач като решаващ за титлата.

„ЦСКА се труди твърде много досега, че да се провали на финалната права. И със сигурност концентрацията, убеждението и настроението са изцяло насочени към предстоящия сблъсък с Лудогорец.


Клишето гласи, че всички мачове са важни и както дербитата, така и срещите с опашкарите носят по 3 точки. Този път обаче смятам, че именно това е най-важният мач за ЦСКА по пътя към титлата. Разликата на върха е две точки и е много различно дали в понеделник ще са пет, или Лудогорец вече ще е лидер и ще води с една. Сигурен съм, че на „Армията“ са си направили сметката за всичко това. В картите вероятно има и развой, при който да не загубят, защото за гостите победата сякаш е по-важна на база изоставянето им и предстоящите плейофи“, каза Гочето.

„ЦСКА вече наближава 15 неуспешни години, защото когато отборът не е шампион, значи сезонът е бил неуспешен. И в този период са акумулирали достатъчно амбиция и дори ярост, които трябва да бъдат показани в неделя“, добави той.

„В подобни мачове изключително важна е психиката. И това се отнася както за индивидуалния характер на футболистите, така и за начина, по който треньорите могат да им влияят. Тези двубои не се решават само в 90-те минути на терена, но и през цялата седмица преди тях. Радвам се, че „Армията“ ще е пълна и се надявам двата тима отговорят на очакванията“, пожела си за финал Василев.

„Тема спорт“


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558