Намери ни
To Top

Сепси разпердушини ЧФР Клуж и е на финал за Купата на Румъния, Димитров не игра

Сепси ще защитава спечелената през миналия сезон Купа на Румъния, след като достигна по категоричен начин до финала в надпреварата. Възпитаниците на Кристиано Бергоди разбиха шампиона ЧФР Клуж с 3:0, а спокойно можеха да запишат и по-изразителен успех, след като пропуснаха и още една дузпа Българският защитник Радослав Димитров не взе участие в този двубой.

Домакините поведоха с попадение на Николае Паун в 10-ата минута, а след това Мариус Стефанеску удвои в 29-ата.

В 42-рата минута Сепси получи дузпа за нарушение на Андрей Бурка срещу Павол Сафранко, но Козмин Матей пропусна наказателния удар, като нацели гредата.


Междувременно пък защитникът на ЧФР Клуж бе изгонен от игра.

В 78-ата минута домакините получиха втора дузпа за игра с ръка на защитник на съперника. И този път 11-метровият удар бе пропуснат, след като вратарят Симоне Суфет спаси изстрела на Мариус Стефанеску, но Марио Рондон бе достатъчно съобразителен и вкара отбитата топка, за да направи резултата 3:0.

Така Сепси отново е на финал в турнира, като там ще се изправи срещу победителя в другия полуфинал, в който един срещу друг ще се изправят Университатя (Клуж) и УТА Арад.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558