Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440439.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Клуб от елита на Кипър поглежда към Янко Георгиев – Sportove
Намери ни
To Top

Клуб от елита на Кипър поглежда към Янко Георгиев

Кипърски елитен клуб се е насочил към вратаря на Пирин (Благоевград) Янко Георгиев, информира БТА. Опитният вратар на “орлетата” прави отличен сезон в efbet Лига и има сериозен принос за доста от спечелените точки, като в 23 мача е записал шест сухи мрежи.

Договорът на бургазлията изтича в края на сезона и това го прави апетитна хапка за доста клубове, които търсят опитен и сигурен страж. Контактът с кипърците е бил направен от агент от островната държава, който живее в София.


Предстои обаче да се уточнят и конкретните параметри в предложението, преди Янко Георгиев реши да дали ще предприеме подобна стъпка.

Самият футболист не веднъж е заявявал, че се чувства добре на стадион „Христо Ботев“ и се радва на отношението на местните фенове, а колективът в съблекалнята е предпоставка за бъдещи успехи. Той пристигна в Пирин през януари 2022-а година и веднага се утвърди като избор номер 1 на вратата на тима.

Благоевградчани се борят за своето оцеляване в елита, като заемат 14-то място с 21 точки. Пред тях с една повече е Септември (Сф). Следващият мач за Пирин е на 30-и април като гост на директен съперник в битката за оцеляване – Берое.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558