Намери ни
To Top

Шефовете на Тотнъм искали Конте да довърши сезона

Напускането на Антонио Конте на Тотнъм е сварило ръководството на Тотнъм напълно неподготвено, твърди вестник “Сън”. Президентът Даниел Леви е искал италианеца да завърши сезона начело на “шпорите” и едва след това двете страни да се разделя, както се очакваше, тъй като договорът на наставника изтичаше.

Тази информация идва малко изненадващо на фона на спекулациите от седмици преди раздялата между двете страни за желанието на Конте да напусне. Това става в края на март северен лондон, след като предизвика сериозни скандали с публичните си изказвания срещу футболистите и ръководството на Тотнъм след равенството 3:3 със Саутхамптън.


Именно поради тази причина е бил назначен и асистентът на Конте – Кристиан Стелини, тъй като шефовете не са били подготвени с готов вариант. Резултатуте под ръководството на Стелини бяха доста незадоволителни, което доведе до нова роката преди дни и той бе освободен, а на негово място до края на сезона ще бъде Райън Мейсън.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол