Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440355.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Футболистите на Пирин взеха по една заплата – Sportove
Намери ни
To Top

Футболистите на Пирин взеха по една заплата

Ръководството на Пирин (Благоевград) успя да изплати по една заплата на футболистите благодарение на приходите от последното домакинство на ЦСКА – София и с финансовата подкрепа на местния бизнес, съобщиха от клуба.

„ФК Пирин иска да благодари на феновете на отбора за огромната подкрепа, която оказват на отбора в този тежък момент! Благодарение на приходите от последния двубой срещу ЦСКА, които са над 50,000 лева (очаква се официално потвърждение от онлайн платформата) и финансовата подкрепа от местния бизнес ръководството успя да изплати по една заплата на футболистите.

Клубът благодари на полицията за перфектно свършената работа около изминалия мач в неделя и на гостуващите фенове за коректното поведение!“, се казва в съобщението на официалната „Фейсбук“ страница на клуба.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.


bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558