Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440273.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА 1948 излиза за нов успех срещу Локо (София) по пътя към финала за Купата – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА 1948 излиза за нов успех срещу Локо (София) по пътя към финала за Купата

Локомотив (София) и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в първи полуфинален двубой за Sesame Купа на България. Мачът на стадиона в „Надежда“ е от 18:30 часа и ще бъде ръководен от Радослав Гидженов.


Двата отбора не крият амбициите си да спечелят трофея и да си гарантират участие в евротурнирите. „Железничарите“ стигнаха до тази фаза, след като Мартин Райнов донесе победата над Славия (2:1) на 1/4-финалите с гол в добавеното време, а „червените“ отстраниха Арда с попадение на Педриньо в 117-ата минута.


Домакините излизат за реванш, тъй като в началото на март загубиха от днешния си съперник с 0:6. Изразителният успех при последното гостуване в „Надежда“ пък дава допълнителна увереност на футболистите на Тодор Янчев.


ЦСКА 1948 влиза в срещата в серия от пет поредени победи и се надява тази тенденция да се запази и след двубоя срещу Локомотив (Сф). Отборът на Станислав Генчев пък записа две загуби в последните си три шампионатни мача, но все още е в играта за седмото място, което също е вариант за участие в Европа.


24

Локомотив (София) - ЦСКА 1948

„Червено-черните“ достигнаха до полуфиналите в надпреварата за първи път от 9 години, докато за гостите това е първо участие на тази фаза от турнира. 


Домакините ще бъдат без Селсо Рапосо, който получи червен картон срещу Лудогорец в последния кръг от efbet Лига. Добрата новина за Станислав Генчев е, че Матеус Дуарте се завръща след наказание.

Тодор Янчев има по-сериозни кадрови проблеми и няма да може да разчита на звездата в тима Ивайло Чочев, както и на контузените Райън Бидунга, Евгений Сердюк и Джонатан Перейра. Наказани за днешната среща са халфовете Парвиз Умарбаев и Реян Даскалов. Под въпрос до последно ще бъде Бирсент Карагарен.


ЛОКО (СОФИЯ) – ЦСКА 1948

Вероятни състави:

ЛОКО: Гай, Малембана, Кацаров, Диас, Райнов, Милошев, Ненов, Найденов, Вутов, Франса, Костов 

ЦСКА: Наумов, Фуртадо, Елитон, Марин, Сидклей, С. Петров, Русев, Октавио, Топузов, Кирилов, Диков

НАЧАЛО: 18:30 часа 
СТАДИОН: „Локомотив“, София 
СЪДИЯ: Радослав Гидженов


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558