Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440267.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Атлетико Мадрид е близо до подпис със защитник на Лестър – Sportove
Намери ни
To Top

Атлетико Мадрид е близо до подпис със защитник на Лестър

Атлетико Мадрид е много близо до привличането на защитника на Лестър Чаглар Союнджу. Договорът на турчина изтича през лятото и „дюшекчиите“ са се свързали с него, за да го убедят да поеме в посока испанската столица. Изглежда преговорите са в напреднала фаза и скоро може да се стигне и до подписване на предварителен договор, който да влезе в сила от лятото, разкрива „Атлетик“.

Союнджу е в полезрението на Атлетико Мадрид още от зимата, когато обаче до негов трансфер не се стигна.


Сега обаче нещата стоят по друг начин и сделката е на финалната права.

26-годишният централен защитник до неотдавна бе ключов футболист за Лестър, но през този сезон изпадна в немилост и е записал едва 7 мача във всички турнири. Той е заявил, че дори и да получи предложение от „лисиците“ за нов договор, няма да го подпише и ще си тръгне от „Кинг Пауър Стейдиъм“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558