Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot440139.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Какво ще е времето за Гран При на Азербайджан? – Sportove
Намери ни
To Top

Какво ще е времето за Гран При на Азербайджан?

Прогнозата за времето в Баку този уикенд обещава да е топло, с минимален шанс за дъжд и сравнително силен вятър.

За петък се очаква температурата на въздуха да достигне 21 градуса, вероятността да завали е едва 5%, но от Каспийско море се очакват северни ветрове със скорост над 25 км/ч. За квалификацията следобед температурата ще спадне леко, но вятърът не се очаква да отслабне.

В събота вече ще е по-топло – температурата на въздуха ще се вдигне до 24 градуса, но до обяд. За спринта се чакат около 21 градуса на въздуха, а рискът от дъжд става още по-нисък – около 2%. Леко ще спадне и скоростта на вятъра – докъм 18 км/ч.

Почти същите условия ще посрещнат пилотите и публиката на трасето в Баку и в неделя – около 24 градуса температура на въздуха, леко увеличение на скоростта на вятъра до 23 км/ч и пак минимална възможност за дъжд.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558