Намери ни
To Top

Челси загуби двама титуляри до края на сезона

Временният мениджър на Челси Франка Лампард заяви, че Рийс Джеймс и Мейсън Маунт са аут до края на сезона, като халфът все пак има малък шанс да се възстанови за последния двубой от кампанията. Това потвърди бившият полузащитник преди двубоя на лондончани срещу Брентфорд от 21:45 утре.

“Рийс Джеймс няма да е на разположение до края на сезона. Той има травма в подколянното сухожилие, след което му бе направен скенер и е аут.


Мейсън имаше контузия в таза от известно време, дори преди аз да дойда, опитваше да тренира нормално, но сега ще претърпи лека операция, след което ще се възстановява около четири седмици. Кай Хаверц все още има проблеми с коляното, но трябва да е готов за мача през уикенда,” обясни легендата на лондончани.

След това Лампард отказа да коментира все по-настойчивите спекулации в последните дни, че Маурисио Почетино е абсолютен фаворит да поеме тима от лятото, а също така отрече, че неговите футболисти нямат за какво да играят, макар да призна, че положението в клуба е тежко.

“Не очаквам нищо в света на футбола, но няма да се намесвам и в спекулации. Дойдох в клуб с много проблеми и малко време за тяхното решаване. В тези четири мача, които изминаха, се случиха много неща, но аз съм тук, за да помогна. Явно е, че има проблеми и няма как всичко да се промени в кратки срокове. Не смятам, че играчите нямат за какво да играят до края на сезона. Предстоят ни седем мача, три от тях са срещу първите четири в класирането, така че ще бъде интересно да видим как ще реагират играчите и какво ще стане,” заяви Лампард.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол