Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot439823.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шефовете на Тотнъм обмислят нова треньорска роката след унижението от Нюкасъл – Sportove
Намери ни
To Top

Шефовете на Тотнъм обмислят нова треньорска роката след унижението от Нюкасъл

Шефовете на Тотнъм обсъждат бъдещето на временния наставник на тима Кристиан Стелини, съобщава “Скай Спортс”. Италианският специалист бе помощник на Антонио Конте при “шпорите” и водеше тима по време на отсъствието му, след като бе опериран. 

Именно това бе и причината от ръководството на “шпорите” да предпочетат да назначат него като временен вариант след уволнението на Конте. Резултатите на тима обаче не само, че не се подобриха, но и кризата в тима продължава да се задълбочава.


Тотнъм има само една победа в последните пет двубоя в Премиър лийг, а вчера претърпя истинско унижение, след като загуби гостуването си на Нюкасъл с 6:1, като лондончани получиха пет попадения в рамките на първите 21 минути. 

Именно поради тази причина ръководството обмисля да отстрани Стелини и да сложи на негово място Райън Мейсън. Бившият халф в момента изпълнява функцията на асистент на италианеца, а в миналото е бил и също временно начело на Тотнъм. Отборът приема Манчестър Юнайтед в четвъртък и евентуална промяна би могла да се случи именно преди двубоя с „червените дяволи“.

Шефовете на “шпорите” продължават преговорите за нов постоянен мениджър, като за фаворит в момента е смятан Юлиан Нагелсман. В последните часове немският “Билд” пък допълва информацията, като съобщава, че бившият наставник на Байерн (Мюнхен) е силно заинтригуван от възможността да застане начело на лондончани през следващата кампания.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558