Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot439479.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Проведе се заседание на Управителния съвет на АФЛ – Sportove
Намери ни
To Top

Проведе се заседание на Управителния съвет на АФЛ

В Пловдив се проведе заседание на Управителния съвет на Аматьорската футболна лига, на което членовете му бяха запознати с планираните промени в нормативната уредба за следващия спортно-състезателен сезон 2023/2024 г.

От страна на Българския футболен съюз присъстваха техническият директор Георги Иванов, директор „Първенства и турнири“ Валентин Чакъров, секретарят на СТК Неделчо Михайлов, председателите на Зоналните съвети в Пловдив, Велико Търново и Варна – Огнян Златков, Бончо Генчев и Георги Мирчев, както и секретарят на ЗС София Николай Младенов и координаторът на ЗС Пловдив Атанас Узунов. Заседанието бе открито от президента на АФЛ и член на Изпълкома на БФС Румян Вълков.

Освен с промените в нормативните документи, участниците бяха запознати и с проекта за категоризация на клубовете, както и с подробности за подновяването на турнира Преглед на талантите от Трета лига, който е планиран за началото на юни на терените на Национална футболна база „Бояна“.


Снимка: bfunion.bg 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558